Gevelisolatie met stucwerk

Gevelisolatie met Stucwerk

De kleurstellingen zijn eveneens in vele combinaties mogelijk wat tot een tijdloos geheel zal gaan leiden. Niet voor niets zie je deze vorm van afwerking in vele m2 terug in Nederland en uiteraard daar buiten. Op het gebied van deze vorm van isolatie, zijn er veel mogelijkheden binnen Stichting Gevelgarantieplan®. Hiervoor geldt dat er altijd middels voor en tussentijdse inspecties, controles plaatsvinden op de uitvoering van de systemen.

Ook is het mogelijk de gevels te voorzien van gevel isolatie met minerale strips. Deze zijn licht en in vele kleuren verkrijgbaar.

De bouwinspecties worden allen compleet verzorgd met een duidelijke rapportage incl. foto reportage. Na afloop wordt er een eindverslag gemaakt en de polis aangeboden aan de opdrachtgever. Na 5 jaar volgt er een algehele inspectie op het systeem wat vervolgens richting de eindgebruiker in de vorm van een onderhoudsstaat wordt aangeboden. Na uitvoering en akkoord van het eventuele onderhoud wordt dit gemeld aan de verzekeringsmaatschappij.