Gebouweigenaren

Stichting Gevelgarantieplan® kwaliteit verzekerd. Als eigenaar wilt u een gebouw/woning waar u jaren plezier van ondervind. Onbezorgd zijn tijdens de bouw en zeker weten dat u het product krijgt wat u is geadviseerd en waar u voor heeft getekend. Dat het product voldoet aan de norm en uw wensen, ook over 10 jaar.

Stichting Gevelgarantieplan® biedt u 10 jaar verzekerde garantie met een algehele controle na 5 jaar. Hierin draait het niet om wat er fout gaat, maar juist zorg draag dat het tijdens de bouw goed gaat, ondersteuning waar u als opdrachtgever baat bij heeft datgene te verkrijgen waar u voor heeft getekend. Onafhankelijke controles op locatie, bouwoverleg en duidelijke rapportages gedurende het applicatie proces zodat alle partijen gezamenlijk zullen zorgdragen om uw project tot een succes te maken. Na afloop wordt het werk opgeleverd en aangemeld bij de verzekeringsmaatschappij waarna u de polis incl. eindrapport kunt toevoegen aan uw onroerend goed verzekering.

Bevind uw woning zich in de stad, in het bos of bijvoorbeeld aan zee? Diverse klimaatfactoren, gebruikers verschillen, hebben invloed op het onderhoud, een belang die u als opdrachtgever natuurlijk tijdig wilt weten.

Na 5 jaar volgt er een algehele inspectie op het gevelwerk waarna een uitgebreid rapport wordt verstrekt met het eventuele onderhoud. Onderhoud kan opgenomen worden in de verzekerde garantie voor de volgende 5 jaar. (wanneer er onderhoud is uiteraard). Dit geeft de opdrachtgever (u) de ultieme zekerheid dat er geen vervelende situaties blijven liggen en het pand in optimale conditie blijft, want dat is waar het om draait “onbezorgd genieten“.