Architecten / ontwerpers

Stichting Gevelgarantieplan® kwaliteit verzekerd ook voor u. De architect/ontwerper is de eerste stap naar een nieuwe woning, pand, gebouw of renovatie. Stichting Gevelgarantieplan® biedt u de mogelijkheid de uitvoering van uw ontwerp in de verzekerde garantie te nemen.

Tijdens de uitvoering is het van groot belang dat de werkzaamheden daadwerkelijke worden uitgevoerd conform het ontwerp. Dat de juiste materialen worden gebruikt en vooral dat het één systeem betreft. Samen met u een systeem bepalen waarvan de materialen op elkaar zijn afgestemd. De aanvrager wil verzekerd zijn van een kwalitatief goed pand waar hij jaren onbezorgd in kan verblijven. Tijdens de uitvoering wordt het werk gecontroleerd door onafhankelijke experts van Uni-Advies BV.

Na gereed en akkoord wordt het pand in de verzekerde garantie genomen en de polis wordt opgemaakt door de verzekeringsmaatschappij. De verzekerde garantie betreft 10 jaar waarna na 5 jaar algehele controle/inspectie plaatsvind. Hier wordt een rapport van gemaakt en eventuele gebreken dienen hersteld te worden.

Na akkoord wordt dit gemeld aan de verzekeringsmaatschappij. Voor u als Architect / ontwerper / bouwadvies-bureau is het een exclusieve toegevoegde waarde wat u uw cliënten kunt aanbieden, dat uw werken onder de verzekerde garantie vallen. En dat tijdens de uitvoering er controles plaats vind op uitvoering van het ten grondslag liggend advies/ontwerp door onafhankelijke experts van Uni-Advies BV.