Binnen Gevelisolatie met stucwerk

Binnen Gevelisolatie met stucwerk
Denk hierbij bijvoorbeeld aan monumentale panden waarvan men het uiterlijk niet mag veranderen, of aan appartementen , gebouwen waar men gezamenlijk moet bijdragen aan het isoleren van een pand. De oplossing hiervoor is binnen isolatie. In deze vorm van isoleren heeft Stichting Gevelgarantieplan® de mogelijkheid om natuurlijke houtvezelisolatie te verzekeren. Natuurlijke houtvezelisolatie kan worden afgewerkt met een diversiteit aan dampopen materialen als bijvoorbeeld kalk en of leem afwerking. Aero Gel systemen ( dunne isolatie) afgewerkt met minerale mortels.

Ten grondslag dient een advies te liggen waarin nauwkeurig staat omschreven hoe de opbouw voor het desbetreffende object is voorgeschreven. Dit omdat het vaak een monumentaal pand betreft, waar in de loop der tijd diverse, vaak willekeurige systemen op zijn toegepast, niet elke oude ondergrond is geschikt om zomaar te isoleren.

Een dergelijk systeem is onder te brengen in de verzekerde garantie van Stichting Gevelgarantieplan®, hiervoor geldt dat er altijd doormiddel van voor en tussentijdse inspecties wordt gecontroleerd. De controle en begeleiding vind plaats ter plaatse op locatie volgens advies, richtlijnen van de fabrikant en de verwerkingsvoorwaarden.